Nosaltres

Ferreteria Drogueria Roure Juni

La nostra botiga és un negoci familiar que ja té uns quants anys, va néixer el 1976 com una petita drogueria i perfumeria al carrer Sant Miquel, just al carrer de sobre on som ara. Van anar passant els anys i vam anar creixent, traslladant-nos al carrer major, un casal més gran. Finalment vam ampliar amb més ferreteria al mateix carrer Major. Va començar la botiga la Pilar Juni Margarit, per això molta gent anomena la botiga: ca la Pilar, més tard, amb l’ampliació de la ferreteria en Joan Roure Fornells s’hi va afegir, i com a negoci familiar que és, els seus fills Joan i Pilar, també hi han treballat. Actualment en i podeu trobar-hi, la Pilar Roure i el Miquel Quiles que és l’ultima incorporació,també familiar.

Miquel Quiles Castro

Responsable ferreteria

Te gran formació en electricista i bricolatge a causa dels anys que ha treballat com oficial, té facilitat per aconsellar solucions pel bricolatge. Destaquem el seu compromís amb entitats del poble ,aquest moment com a President dels Amics de Sant Antoni

Benvolguts , volíem fer-vos una sèrie de recordatoris per si no els teniu presents:

La nostra botiga participa de la targeta urbana de Castellbisbal, amb aquesta targeta gaudireu de sortejos mensuals i a més cada cop que l’ aneu passant fareu guardiola, és a dir que un % de la vostra compra quedarà guardat per que us el gasteu quan vulgueu.

També els volem recordar que a casa nostra podeu trobar un gran assortit de productes respectuosos amb el medi ambient, ecològics i biodegradables.

Amb tot això i la vostra presència volem aconseguir un tracte de qualitat, superant-nos cada dia i que la vostra opinió de nosaltres sigui satisfactòria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *